Буда казва: Вашите са предизвикани  от вашата съпротива срещу това,

...
Буда казва: Вашите са предизвикани  от вашата съпротива срещу това,
Коментари Харесай

„Вашите страдания са предизвикани от вашата съпротива срещу това, което съществува“

 60951204cb5d501d43398faa3d59339a Буда споделя: „ Вашите са предизвикани  от вашата опозиция против това, което съществува “. Помислете за това за минута …

Понякога в живота на всеки от нас пораждат сложни обстановки, с които е  доста мъчно да се оправим. Някои се пробват да преодолеят проблемите, други се приспособяват, а другите се самозатварят и депресират.

Вероятно ще ви бъде забавно да узнаете, че всевъзможни промени – това е взаимоотношение сред позитивни и отрицателни интервали в живота, които закаляват  нашия темперамент и схващане, пречиствайки нашите стремежи. Ето за какво е значимо да приемем обстановката и да  преминем през нея с достолепие и достойнство. В края на краищата постигането на задачата е подготвеност за промени в живота.

1. Каквото, такова?

Буда споделя: „ Вашите премеждия са предизвикани  от вашата опозиция против това, което е “. Помислете върху  това за минута … То  значи, че страдалчество е допустимо единствено тогава,  когато отхвърляме да приемем   протичащото се с нас. Ако можете да измененията нещо, предприемете дейности. Но в случай че промените  са невъзможни, тогава имате две благоприятни условия: да приемете обстановката и да се освободите от отрицателното или дълго  и буйно да страдате.

   43

Знам, от време на време е мъчно да се повярва в това. Но   е истина. Обикновено, когато погледнете обратно към живота си, разбирате, че   положителните неща са се случвали, откакто нещо не се е получило. Може би работата, на която не ви взеха, би ви отделила от фамилията за разлика от тази, което получихте по-късно. Просто вярвайте, че всичко се случва тъкмо както би трябвало.

6. Ценете сегашния миг.

Той в никакъв случай няма да настъпи още веднъж. Във всеки миг от живота има нещо скъпо, не го оставяйте да отминава. Скоро всичко ще стане сп

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР